Konto i Profil

1. Kliknij „Rejestracja”.
2. Podaj wymagane dane.
3. Zapoznaj się i zaakceptuj regulamin oraz politykę prywatności.
4. Potwierdź adres e-mail poprzez link aktywacyjny.
5. Konto zostanie utworzone

Wejdź w ustawienia w zakładkę ustawienia konta, ustaw nowe hasło i zaktualizuj dane konta.

Aby zresetować hasło, wejdź w zakładkę „Nie pamiętasz swojego hasła?”, następnie wprowadź swój adres e-mail lub nazwę użytkownika. Po chwili przyjdzie do Ciebie wiadomość na podany adres e-mail z linkiem do resetowania hasła.

Aby edytować swój profil musisz wejść w zakładkę ustawienia konta, gdzie możesz dokonać zmian: zdjęcia profilowego, opisu profilu, adresu e-mail, bądź hasła. Po dokonaniu zmian kliknij „Zaktualizuj dane konta”.

W ustawieniach jest możliwość zmiany danych kontaktowych, danych rozliczeniowych oraz lokalizacji wykonywania usług.

Każdy zarejestrowany użytkownik domyślnie staje się klientem, konto klienta możesz rozszerzyć o funkcje wykonawcy. Wystarczy uzupełnić w ustawieniach dane w zakładce baza wykonawcy oraz połączyć konto z pośrednikiem płatności Stripe.

Tak, bezpieczeństwo Twoich danych to nasz najwyższy priorytet. Przetwarzamy je z zachowaniem najwyższych standardów oraz zgodnie z obowiązującymi przepisami o ochronie danych osobowych (RODO).

Cała komunikacja między Twoją przeglądarką a naszym serwerem jest zabezpieczona certyfikatem SSL, co gwarantuje poufność przesyłanych informacji.

Nigdy nie przechowujemy Twoich danych finansowych, takich jak numery kart kredytowych. Za bezpieczną realizację transakcji odpowiada certyfikowany operator płatności (Stripe), który spełnia rygorystyczne, globalne standardy bezpieczeństwa bankowego (PCI DSS).

Przechowujemy wyłącznie te dane, które są niezbędne do realizacji Twoich zamówień i sprawnej obsługi Twojego konta (np. adres wykonania usługi, e-mail). W każdej chwili masz do nich podgląd ze swojego panelu użytkownika.

Podczas umawiania usług system przetwarza tylko te informacje, które są konieczne do potwierdzenia terminu i ewentualnego kontaktu w sprawie Twojej wizyty.

Masz pełną kontrolę nad swoimi danymi. Przysługuje Ci prawo do wglądu, edycji, ograniczenia przetwarzania, a także żądania ich całkowitego usunięcia z naszej bazy.

Szczegółowe informacje o tym, komu i na jakich zasadach powierzamy dane, znajdziesz w naszej Polityce prywatności.

Jeżeli chcesz usunąć konto jako wykonawca Twoje wszystkie usługi, które zostały zakupione muszą zostać zakończone. Aby usunąć konto należy wejść w zakładkę „Ustawienia konta” i wpisać w pole słowo „USUŃ” po czym zatwierdzić klikając w pole „Trwale usuń konto”. Jest to związane z utratą dostępu do wszystkich swoich zamówień, wiadomości oraz ofert. Usunięcie konta jest nieodwracalne.

Nie, nie ma takiej możliwości, jedyną opcją jest trwałe usunięcie konta lub usunięcie dostępności w zakładce „Godziny pracy i urlopy”.

Formularz kontaktowy, wraz z informacjami znajduje się w zakładce Kontakt

Wszystkie problemy techniczne można składać w szczegółach zlecenia, poprzez Panel Klienta/Wykonawcy, gdzie można zgłosić problem i opisać go szczegółowo. Dodatkowo jest możliwość wejścia w zakładkę Kontakt oraz wypełnienie formularzu kontaktowego, a nasz zespół odpowie prosto na Twój adres e-mail.

Wszystkie usługi